Instellingen
Mijn bedrijf
De standaardinstellingen van het bedrijf, de minimale gespreksduur, de secundaire taal van de AI-inzichten en het verwijderen van de werkruimte.
Definitie: Mijn bedrijf bepaalt de standaardwaarden die aan elk nieuw team worden voorgesteld, de duur waaronder een gesprek niet wordt getranscribeerd en, wanneer geen abonnement actief is, het verwijderen van de werkruimte. De pagina staat onder
Instellingen > Bedrijf > Mijn bedrijf en is voorbehouden aan personen die de bedrijfsinstellingen mogen wijzigen (Systeem admin, Super admin). Elk veld wordt opgeslagen zodra het wordt gewijzigd.Standaardinstellingen
De talen, de schakelaar voor meertaligheid en de tijdzone worden naar elk nieuw team gekopieerd, en daarna van het team naar elke nieuwe gebruiker. De waarde van het bedrijf wijzigen verandert niets aan de bestaande teams en gebruikers.
| Instelling | Opties | Standaard | Vereist | Effect |
|---|---|---|---|---|
| Taal | Français, Deutsch, English, Español, Nederlands | Taal gekozen bij de inschrijving | Voorbehouden aan personen die de bedrijfsinstellingen mogen wijzigen | Interfacetaal die aan nieuwe teams wordt voorgesteld. |
| Gesprekstaal(en) | Meervoudige selectie uit de transcriptietalen; minstens één | Taal gekozen bij de inschrijving | Voorbehouden aan personen die de bedrijfsinstellingen mogen wijzigen | Gesprekstalen die aan nieuwe teams worden voorgesteld. |
| Secundaire taal voor AI-inzichten | Gesprekstaal of een van de transcriptietalen; wisbaar veld | Gesprekstaal | Plan Business | Taal waarin de AI de samenvattingen, inzichten en andere inhoud op basis van de transcripties opstelt, in plaats van de taal die in het gesprek wordt gedetecteerd. Geldt voor het hele bedrijf, zonder waarde per team of per gebruiker. |
| Meertalige gesprekken | Schakelaar | Uitgeschakeld | Voorbehouden aan personen die de bedrijfsinstellingen mogen wijzigen | Waarde die aan nieuwe teams wordt voorgesteld. |
| Tijdzone | Lijst van de tijdzones, met zoekfunctie | Tijdzone gekozen bij de inschrijving | Voorbehouden aan personen die de bedrijfsinstellingen mogen wijzigen | Tijdzone die aan nieuwe teams wordt voorgesteld. |
| Minimale gespreksduur (seconden) | Geheel getal, minimaal 30, in stappen van 15 | 90 | Voorbehouden aan personen die de bedrijfsinstellingen mogen wijzigen | Een gesprek korter dan deze duur wordt niet getranscribeerd en niet samengevat. De instelling bestaat alleen op bedrijfsniveau: ze verschijnt niet op Mijn team en niet op Mijn account. |
De instellingen van het bedrijf voor opname, herinnering, delen van samenvattingen en anonimisering staan op het tabblad Bedrijf van Meetingregels.
Gevarenzone
Het blok Gevarenzone verschijnt alleen wanneer het bedrijf geen actief abonnement heeft: proefperiode lopend of beëindigd, abonnement verlopen of opgezegd.
| Instelling | Opties | Standaard | Vereist | Effect |
|---|---|---|---|---|
| Verwijder uw werkruimte | Knop Verwijderen, daarna de keuze van een reden van vertrek, een opmerking en een bevestiging | — | Voorbehouden aan personen die de bedrijfsinstellingen mogen wijzigen | Deactiveert het bedrijf en al zijn gegevens definitief. U wordt enkele seconden na de bevestiging afgemeld en niemand kan zich nog aanmelden. De actie is onomkeerbaar. De knop Gebruiksvoorwaarden ernaast opent de algemene verkoop- en gebruiksvoorwaarden. |